Szállás Erdőbényén

Bényei Fogadó

 

A Bényei Fogadó régies épületében egy 40 férőhelyes panzió és étterem található, belső udvaros terasza hegyre néző kilátással és tiszta levegőjével pihenteti vendégeit. Éttermük az épület régi szárnyában 40 férőhelyes magyaros vendégváró stilusával a múlt bemutatásával biztositja vendégeink kényelmét. Hegyre néző teraszuk kilátást nyújt a hegykoronára.

 

A fogadó honlapja: benyeifogado.hupont.hu

 

Csillag Fogadó
 

100 év után újra várja  a Csillag Fogadó. 10 fős (pótágyakkal akár 15 fő részére is alkalmas) 4 napraforgós vendégház század eleji bútorokkal és 130 méter hosszú borpincével. A fogadóban megkóstolhatja a vidék hagyományos ételeit is.

A fogadó honlapja: www.csillagfogado.hu


 


Erdőfénye Kastélyszálló

 

Az egykori erdőbényei épületegyüttes és környéke generációkon át a Szirmayak – a magyar történelem egyik „ősrégi és őshonos nemesi családjának” – uradalmaihoz tartozott. A Zempléni-hegység déli részén ma már a természet „uradalma” őrködik az eredeti kastély-hangulat fölött, amely méltó képviselője a hazai minőségi turizmus megújuló korszakának. A Zempléni-hegység déli részén fekvő szálloda, vonzó "turisztikai paradicsom" az idelátogatóknak a 10 hektáros arborétumszerű parkban. Az „erdő fényét” kitűnő mikroklíma övezi, amely egy ősparkot körülölelő gyönyörű völgy védelmében és hegynyi panorámájával szinte rabul ejti látogatóit.  A festői tájnak nagy kincse még – romantikus természeti és történelmi adottságain túl – a helyi  hagyományok máig tartó megőrzése. A kastélyépület szobái és vendégházai mellett konferenciaterem, valamint széleskörű sportolási és wellness lehetőségek várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A kastélyszálló honlapja: www.erdofenyekastelyszallo.hu

 


Magita Hotel

 

Ha el akarja felejteni a napi rohanást, ki akar kapcsolódni, és csak hagyni, hogy kényeztessék, akkor a Magita Hotelben a legjobb helyen jár. A szállodát úgy alakították ki, hogy hogy minden zuga a vendég kényelmét és tökéletes pihenését biztosítsa. A kényelmes, barátságos szobák mellett a hotel 50 fős étteremmel, borospincével, valamint úszómedencével, szaunával is rendelkezik.

A hotel honlapja: www.hotel-magita.hu

 

 


 

Rókabérc Vadászház

 

2007 óta 1,5 hektáros területen a Róka-lyuk csúcs alatt felépült Rókabérc Vadászház nyugodt, csendes, pihentető környezetben várja a vendégeit. A szálláshely biztosítása mellett pedig számos szolgáltatással egészült ki az évek során, így lehetőséget rejt az aktív turisták és a pihenni vágyók számára egyaránt. Az egykori vadászház lebontását követően kiépült egy új, vendégek fogadására is alkalmas komplexum, melynek eredményeként elkészült 8 db kétágyas, 1db négyágyas, valamint 5 duplaszobás családi apartman.

 

A vadászház honlapja: www.rokaberc.hu

 

 


 

Szarvas Panzió

 

A Szarvas Panzió panorámás, erdei környezetben, a Tokaj hegyvidék középpontjában, főútvonal közelében Erdőbényén helyezkedik el, Tokajtól mindössze 10 km-re. A panzió saját szőlőbirtokkal, kirándulóbusszal rendelkezik, amely mozgáskorlátozottak utaztatására is alkalmas. A teljes összkomfort egész évben ad lehetőséget a pihenésre, kikapcsolódásra. A panzió igényesen kialakított szobái 23 fő kényelmes elhelyezését biztosítják. Kínálatukban két- és háromágyas szobák szerepelnek, illetve lehetőség van a komplett panzióépület bérlésére. A vendégek rendelkezésére áll a panzió két jól felszerelt konyhája, kedvező időjárás esetén pedig a szabadtéri sütés-főzés örömeinek is hódolhatnak grillezés, bográcsozás vagy akár szalonnasütés formájában is.

A panzió honlapja: www.szarvaspanzio.hu

 

 

Szálláslehetőség Erdőbénye környékén

 

Nyakigláb Villa

Szegi, Alkotmány út 40.

Falusi vendégház és közösségi tér a Bodrog partján. Vadászat, halászat, és kirándulási, túrázási lehetőségek és gasztronómiai élmények. Szegi tele van érdekes, izgalmas szeglettel. Ezeknek a pontoknak a meglátogatásához kincskereső ösvényt készítettünk térképen, melyet végigjárva olyan különleges információkat ismer meg, melyet lexikon, tájékoztató füzet, térkép nem adhat önnek. Ezt ki kell próbálni, át kell élni! Ha kikapcsolódást keresel a szabadban, jó helyen jár!

 

 

A szálláshely honlapja: www.nyakiglabvilla.hu

Illés Pince

Illés Pince
Erdőbénye, Kossuth u. 1.
+36 (47) 396 102
illespince [at] illespince.hu

Szolgáltatásaink

Borkóstolás
Étkezés
Bortrezor bérlés
Előrendelés
Muzeális borok, egyedi címkék
Szőlészeti-borászati bemutatóterem

 

Boraink

Száraz borok
Félszáraz borok
Félédes borok
Édes borok
Aszú
Egyedi tételek